Vanhat tiedotteet

Jäsentiedote 1/2013

Tervehdys kaikille!

Vuosi 2012 oli seuramme juhlavuosi, täytimmehän seurana komeat 50 vuotta ja marraskuussa juhlittiin komean juhlajoukon kera!

Nöyrät kiitokset vielä kerran!

 

Toivottavasti vireä viisikymppinen ei jämähdä paikoilleen, vaan jaksaa jatkaa aktiivista toimintaa niin kisailijoiden, kuin myös toimitsijoiden ja talkooporukan puolella.

Moni aloitti kilpailukautensa vuoden ensimmäisessä autourheilutapahtumassa Rantasalmella ja kisakalenteri sen kun tiivistyy.

 

Tiedotteen mukana saat alue 3: n aluetiedotteen, josta löydät lisää seuramme yhteistietoja ja myös alueemme muiden seurojen tietoja. Mikäli kuorestasi et sitä löydä, oletkin saanut painoksen mahdollisesti jo ennakkoon.

Tiedotus-, koulutus- ja tutkintoasioita kannattaa seurailla seuramme verkkosivuilta www.leppavirtaracingteam.fi ja www.autourheilu.fi/alueet/itasuomi

 

Pääsääntöisesti tiedotamme ja kyselemme halukkuuttasi toimitsijatehtäviin tekstiviestien ja seuran kotisivuilla. Jotta saat viestit ja tiedotteet varmasti perille, varmistathan, että tämä kirje tuli oikeaan osoitteeseen sekä käytössämme on oikea puhelinnumerosi (mikäli et lähiaikoina ole saanut tekstiviestejä – puuttuu puhelinnumerosi seuran puhelinluettelosta).  Sähköpostiosoitteita kaipaamme myös rekisteriimme.

 

Päivitä omat henkilökohtaiset tietosi Kitissä , mikäli ID-numerosi= jäsennumerosi on unohtunut, voit ottaa reippaasti yhteyttä allekirjoittaneeseen, niin kaivetaan se esille ja hoidetaan päivitysasiat kuntoon kerralla.

 

Apuamme on jo kaivattu alkuvuonna ja tullaan jatkossakin kyselemään.

Suurin tarve alkuvuoden talkooporukasta on 9.3.2013 Joensuun lähialueella järjestettävää Itä-Ralliin, jossa olemme järjestämässä EK 3:sta yhdessä Team Sonkajärven kanssa.  Kaikkien apu on tervetullutta ja polttoaineet yms. korvataan kohtuudella.

 

Haastan meidät kaikki talkoisiin, sillä tulevaisuudessakaan emme pysty järjestämään omia kilpailuita ilman naapuriseurojen vahvaa tukea!

 

 

Tulemme järjestämään myös perinteikkäät ja rentomieliset jäsentenväliset talviolosuhteissa - toivottavasti jäällä!

Paikka ja aika on vielä avoinna, joten seuraa ilmoittelua seuran kotisivuilla                                                                                                  

 

 

Mikäli sinulla on toimintaamme yms. liittyviä ideoita ja ajatuksia, ota rohkeasti yhteyttä tai hihasta kiinni, kun liikumme kisapaikoilla tai kylillä.

 

Yhdessä tekemällä ja kehittämällä saamme seuratoiminnasta maksimi hyödyn ja huvin!

 

 

Kevätaurinkoa kohden,                                                                                                                                                                                                             Merja Huovinen              

 

 

 

 

 

 

Itä-Suomen Alue tiedottaa

 

20.10.2012 on Kuopion Rauhanlahdessa alueemme syyskokous ja aluemestaruuspalkintogaala. Samassa yhteydessä pidetään aluetyöryhmänkokous sekä alueen seurojen puheenjohtajapalaveri..

 

Ohjeellinen aikataulu, johon voi tulla tarkennoksia syyskokouksen ja palkintogaalan osalta, sekä käsiteltäviä asioita.

Jos teillä on mielenpäällä asioita , joita toivoisitte otettavaksi esille kokouksissa, niin laitelkaa viestiä.

Koulutuksista tulee lisäinfoa syyskuun alussa, kunhan koulutustyöryhmä saa mm. koulutuskalenterin rakennettua kohdilleen.

 

- Aluetyöryhmä kokoontuu klo 12.00. Käymme läpi uutta alueen hallintomallia ja sen tuomia muutoksia. Verkkolehdessä olikin Anssin laatima tiedote, joka löytyy linkistä  http://www.autourheilu.fi/lehti/33976.aspx.

 

- Seurojen puheenjohtajat kokoontuvat klo 13.00. Asialistalla ovat  aluehallinnon muutos, sekä uusiutuvat kilpailukalenterihaku ja tutkintokäytäntö. Keskustelussa on myös alueen vuokratavarat, niiden vastuuhenkilö ja pelisäännöt. Vilkaistaan kilpailukalenteria vuodelle 2013 sekä päätetään v. 2013 kevät- ja syyskokouksen ajankohdat ja pitopaikat. Lopuksi avointa keskustelua.

 

- Syyskokous alkaa n.klo 15.00 Asialistalla on sääntöjen määräämät asiat. Mm. koulutus- ja aluemestaruusvastaavien valinta uuteen aluevaltuustoon. Kokouksessa valotetaan myös uutta aluehallintomallia ja esille tulevia muita asioita

 

- Palkintogaalan vuoro on n.16.30. Ruokailu on gaalan jälkeen. 

 

 

Kokous- ja gaalatapahtuman järjestelytilanne. Rauhanlahti on varattu. Ruoka- ja majoitustarjouspyyntö on lähetetty. Liiton puolesta hoituvat kutsut yms. kokousmateriaalit ja ne toimitetaan seuroille aikanaan.

 

    

 

 

SM-rallisprint Mustinmäellä la.1.9.2012 (aluemestaruusosakilpailu -alue3)

 

Jäsentiedote 2/2012

  

Sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina 26.4.2012 klo 18 Teamin tiloilla Sorsakoskella. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät kevätkokousasiat. Kevätkokouksen jälkeen on SM-rallisprintpalaveri, työ on vailla tekijäänsä! SM-rallisprint pidetään lauantaina 1.9.2012 Mustinmäen tutuissa maisemissa.

Jäsentiedotteen mukana jäsenkortti, mikäli sitä et ole aikaisemmin jo saanut. Seuran jäsenkortti oikeuttaa alennuksiin mm. Leppävirran Nesteellä ja TB-huoltamokeskuksessa. Tarkemmat tiedot alennuksista päivittyy lähiaikoina seuran nettisivuille, joten kannattaa seurata :)

Seuran tiedotuksesta vastaa Heinosen Markus sekä Huovisen Heli. Ideoita ja ajatuksia, esim. jutunaiheista ja nettisivuille lisättävästä materiaalista, voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen: helihuovinen9@gmail.com. Näin saadaan enemmän juttuja nettiin. Arkistojen kätköistä löytyvät kuvatkin olisivat mukava lisä!

Seuramme täyttää tänä vuonna juhlalliset 50 vuotta ja loppuvuodesta tätäkin juhlistetaan. Juhlaan kaivataan ideoita, joita voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: ari.pulkkinen@hackman.com , tai vaikka nykäistä hihasta nähdessään!

Jäsentenväliset pidettiin lauantaina 24.3.2012 Koposen Juhan ja Merjan lähitiluksilla Puponmäessä. Ajettavalle reitille kertyi matkaa 5,2 km ja haastetta riitti kaikille kuljettajille. Innokkaita kilpailijoita ilmoittautui 17 kappaletta: 3 yhdistettyyn nuoret -naiset luokkaan, 4 yleiseen ja 10 junioreihin. Kisailijoiden lisäksi paikalla oli suuri joukko seuranjäseniä, sekä paikallisia kyläläisiä. Iso kiitos Kauhasen Arille, joka sai/ joutui/ pääsi pelastamaan useamman kilpurin lumihangesta! Tulokset löytyvät Teamin nettisivuilta Tapahtumat –osiosta.

Aurinkoista kevättä, toivottaa tiedottaja-Heli! :)

 

 

                                                                                                                                     Jäsentiedote 1/2012


Tervehdys kaikille!


Vuosi 2012 on jo edennyt vauhdikkaasti ja tämä nyt kädessäsi oleva tiedotekin meina-si jäädä kiireen keskellä lähettämättä.

Elikkä olen Huovisen Merja, seuramme puheenjohtaja kauden 2012 -2013. Monille teistä jo vanha tuttu, hoidan myös jäsen-, lisenssi- ja talousasioita.  Sihteerikönämme häärii Pölläsen Johanna- tunnistaa myös nimen Jossu. Varapuheenjohtajan virkaa toimittaa Tuhkasen Jari.

Tiedotteen mukana saat alue 3:n Aluetiedotteen, josta löydät lisää seuramme yhteistietoja ja myös alueemme muiden seurojen tietoja.
Tiedotus-, koulutus- ja tutkintoasioita kannattaa seurailla seuramme verkkosivuilta www.leppavirtaracingteam.fi ja www.autourheilu.fi/alueet/itasuomi


Vuosi 2012 on seuramme 50 v –juhlavuosi, eli seuran perustamisesta Sorsakosken Moottorikerhon nimellä tulee kunniakkaat vuodet täyteen. Olemmekin päättäneet juhlistaa synttäreitä loppuvuodesta.
Suunnitelmissa on pitää yhdistetty syntymäpäivätilaisuus+ menestyneiden kilpail-joiden palkitsemistilaisuus päättyen mahdollisesti pikkujouluun. Tästä kuitenkin tulee aikanaan kaikille tarkempaa tietoa. 


Lauantaina 1.9.2012 järjestämme perinteikkään rallisprintin kisan Mustinmäellä, eli olemmekin taasen saaneet kunniaksemme järjestää SM-osakilpailun. Tähän kapinaan onkin kaikkien kynnelle kykenevien apu tarpeen, seuraa ilmoittelua myös tästäkin asiasta

Apuamme on jo kaivattu alkuvuonna ja tullaan jatkossakin kyselemään. Pääsääntöi-sesti tiedotamme ja kyselemme halukkuuttasi toimitsijatehtäviin tekstiviestien ja seu-ran kotisivuilla. Jotta saat viestit ja tiedotteet varmasti perille, varmistathan, että tämä kirje tuli oikeaan osoitteeseen sekä käytössämme on oikea puhelinnumerosi (mikäli et lähiaikoina ole saanut tekstareita – puuttuu puhelinnumerosi seuran puhelinluettelosta). 


Jäätilanteen salliessa tulemme järjestämään myös perinteikkäät jäsentenväliset!
Paikka ja aika on avoin- viime viikonlopun yllätyksellinen keli nosti huomattavat veimassat jään yläpuolelle, joten on vaan odotettava suosiollisempia kelejä jotta ratoja päästään rakentelemaan ja auraamaan.
                   

Mikäli sinulla on toimintaamme yms. liittyviä ideoita ja ajatuksia, ota rohkeasti yhteyttä tai hihasta kiinni, kun liikumme kisapaikoilla tai kylillä. Yhdessä tekemällä ja kehittämällä saamme seuratoiminnasta maksimi hyödyn ja huvin!


Keväthankia odotellen,                                                Merja   

 

 

 

Jäsentiedote 4/10

 

Seuran omat pikkujoulut ovat Tulenliekissä Lauantaina 4.12 klo 16:30 Kuljetus järjestetään. Lisää tietoa lähempänä ajankohtaa

Toimitsija lisenssien määrä on huolestuttavan pieni, toivottavasti niitä saadaan lisää jotta voimme turvata oman kilpailun järjestämisen myös tulevaisuudessa

Vuoden lopulla järjestetään toimitsija arpajaiset alueen palkintojen jaon yhteydessä sekä omissa pikkujouluissa.Kannattaa huomioida myös se että ennen vuodenvaihdetta haetut peruslisenssit saa ilman koulutusta.

 

Muistiin kannattaa merkitä myös tulevalta vuodelta

11.6.2011 Rompetori Sorsakoskella

3.9.2011   Mustinmäen sprint

 

Tervehdys kaikille moottorihenkisille!!!

Syksy etenee hyvää vauhtia kohti talvea ja kesäkausi alkaa olla paketissa.
Kesästä kuitenkin vielä pieni tarina moottoripyörien osalta.
Kesänkoittaessa Janne "Jitte" Tainio suuntasi talven jälkeen Supermoto
sarjaan kansalliseen Open-luokkaan jolla ei tänävuonna ollut SM-arvoa .
Kilpailuja kertyi 6kpl ja tulos oli nousujohteista myös kesällä. Tietysti mukaan mahtui
niitä epäonnistuneita "kokemusta" kilpailuja mutta kauden lopuksi kuitenkin
panostus lajiin toi iloisen tapahtuman...sen palkinto paikan, Jannen ollessa
viimeisessä kilpailussa 3. Aktiiviset jo laskeskeli epäviralliset tulokset
joissa Janne löytyy 4. paikalta.
Talvea odotellessa moottorit "huolletaan...VIRITETÄÄN" jääradalle ja
lähdetään hakemaan mainetta ja pokaaleja. Luokat joissa "pojat" ajaa on
vielä auki, koska mahdollisuus mennä veteraaneihin, NIIN, veteraaneihin ikäähän näillä jo on
nyt sinnekin :) . Jäällä Antti "Ana" Pekkonen vaihtoi 250cc 450cc pyörään
jotenka mielenkiinnolla katsotaan kuinka isopyörä miehelle saadaan
toimimaan...valmennukselle painetta tiedossa mutta luottavaisesti tästä
lähdetään. Janne ajaa samalla 560cc pyörällä kuin kesällä ja viime talvena.
Niko Pekkonen aloitti viime talvena 250cc 4T kilpailemisen ja tälle kaudelle
on mietitty vielä lähtöä..."kesätyöpalkat ei taida riittää kaikkeen
mukavaan". Harjoittelussa poika pidetään mukana kirittämässä ja mikäli
kaikki saadaan kohdalleen voi olla että nimi kirjoitetaan tuloslistaan jossain kilpailussa.
Moottoripyöräjaos toivottaa: Hyvää syksyä kaikille!!!!

PS. Tervetuloa Riikinnevan Iso-Paalaselle talvella katsomaan jääradan
vauhtia.
Harri Pekkonen

 

 

Venejaoston kuulumisia.

 

Edellisessä jäsenkirjeessä kirjoitin tulevasta kesästä ja siitä miten Putkosen Teuvo valmistautui tulevaan kesään. Nyt on tilanne muuttunut. Teuvo Putkonen menehtyi 12.8 kotonaan sydänkohtaukseen. Tieto pysäytti meidät vasta syyskuun lopulla. Teuvo edusti seuraamme koko kilpailu uransa ajan saavuttaen useita SM-mitaleja joista kultaa 90 luvun alussa . Hän ei suurta meteliä itsestään ja saavutuksistaan pitänyt, vaan eleli hyvin matalalla profiililla omakotitalossaan Varkaudessa.

Yksi Teuvon luonteesta kertova juttu. Vielä työelämässä ollessaan hän esimiesasemassa joutui tilanteeseen, jossa porukkaa piti vähentää. No Teuvo sanoi itsensä irti ja perustelut olivat että vanha joutaa lähtemään sillä nuoret tarvitsee enemmän töitä.

Teuvo oli myös erittäin arvostettu koneenrakentaja Suomen kilpavenepiireissä. Avuliaalla miehellä oli tavalla tai toisella sormensa pelissä, lähes jokaisessa Suomen O luokkien kilpailukalustossa tai varikkotoimissa. Hänen kaltaistaan avuliasta ammattilaista on todella vaikea löytää.

Teuvo vietti vapaa aikaansa myös muutenkin mielellään veden äärellä. Caretta niminen matkavene oli hyvin tuttu näky Varkauden ja Leppävirran vesillä. Omaisten lisäksi Teuvoa jäivät kaipaamaan mm. koko Suomen veneurheiluväki.

 

Leppävirta racing teamin puolesta

Ari Pulkkinen 

 

 

 

Jäsentiedote  1/11

Vauhdikasta Uutta Vuotta 2011 !

 

  Uusi vuosi on jälleen vaihtunut ja ensimmäiset kilpailut on jo ehditty ajamaan. Menestystäkin

  on  jo seurallemme tullut mukavasti.                                      

  Aluksi haluan esittää suuret kiitokset Johannalle niistä vuosista, jotka hän on toiminut seuramme

  sihteerinä, hän on hoitanut hyvin tätä tehtävää johon muita halukkaita

  on ollut vaikea löytää. Mutta nyt tämän vuoden alusta alkaen toimin seuramme sihteerinä. 

  Moni varmasti minut tunteekin, mutta niille, jotka eivät tunne tässä muutama sana itsestäni. Olen ollut  

  seuran jäsenenä lähes syntymästäni saakka. Erilaisissa toimitsijatehtävissä ja talkootehtävissä

  olen toiminut n.15 vuotta. Kilpailu urani alkoi 15-vuotiaana jokamiesluokassa nuorissa. Myöhemmin

  ajokortin saatuani olen ajanut rallisprinttiä ja rallia, myös kartanlukijana on tullut istuttua. Monelle

  olenkin jo tuttu ja uudet tuttavuudet ovat tervetulleita. Parhaiten minut tavoittaa puhelimitse        

  040-7768994 ja sähköisesti  marcus_5188@hotmail.com.

 

  Terveisin Markus Heinonen

 

  Ja sitten muihin aiheisiin…

  Tänä vuonnakin järjestämme perinteisen Mustinmäen SM-rallisprintin, joka ajetaan 3.9. Kaikille  

  löytyy varmasti oma toimitsijatehtävä, ensimmäinen sprintti palaveri on tiistaina 1.2 klo 18.00 

  Sorsakoskella teamin tiloilla.

 

  Jäsentenvälisiä olemme suunnitelleet pidettäväksi sunnuntaina 20.2. klo 12.00. Säävarauksen takia 

  paikka ilmoitetaan myöhemmin tekstiviestillä kaikille ilmoittautuneille keskiviikkona 16.2. Eli 

  ilmoittautumiset 16.2 mennessä Markolle 050-5346195 tai Markukselle 040-7768994.

  Seuran kevätkokous perjantaina 15.4 klo 18.00. Myöhemmin ilmoitettavassa paikassa.

 

  Nuorten unelmastartti-hanke käynnistyy torstaina 3.2 klo 17.00. Tarkemmat tiedot seuran 

  nettisivuilta.

 

  Naapuriseurojen avustusta jatkamme samaan malliin kuin edellisinä vuosina. Halukkaita toimitsijoita

  tarvitaan ainakin seuraavissa kilpailuissa!

-         26.2         Tolosenmäen SM-rallisprint, Keski-Karjalan Ua

-         12.3         Itä-Ralli Historic, Joensuun Ua

 Tarkemmat tiedot tapahtumista tulevat tekstiviestillä.

 Kevään ja kesän kisoista ja tapahtumista lisää tietoa kevväämmällä!

 

  Samalla muistutamme että kaikkien toimitsijoiden kesken arvotaan pikkujoulun yhteydessä vuoden 

  lopulla palkintoja.

 

  Kaikille uusille jäsenille tullaan postittamaan myöhemmin jäsenkortti jolla saatavista alennuksista tulee  

  tarkempaa tietoa samalla. Vanhoilla jäsenillä kortit ovat voimassa kuluvan vuoden loppuun.

 

 

                                             Vauhdikasta moottoriurheiluvuotta 2011 !

                                                             Marko ja Markus            

 

 

Kevätkauden 2013 tutkinnot ja toimitsijakoulutukset

 

 

23.3. JM-Tutkinto Suonenjoki http://www.autourheilu.fi/koulutus/tutkintokalenteri/35450.aspx

 

6.4. Endurance, Leppävirta http://www.autourheilu.fi/koulutus/tutkintokalenteri/35454.aspx

 

27.4. JM-Tutkinto Kiuruvesi http://www.autourheilu.fi/koulutus/tutkintokalenteri/35451.aspx

 

 

Tutkinnoista tarkemmin liiton kotisivuilta http://www.autourheilu.fi/koulutus/tutkintokalenteri/

 

 

 

Toimitsijakoulutusta järjestellään seuraavasti

 

Mikäli kiinnostuit koulutuksesta, ota yhteys Huovisen Merjaan / 040-763 2815  tai Hakulin Heikkiin / 0400-151 680

 

24.3. Nopeuden päätoimitsijakoulutus Joensuussa http://www.autourheilu.fi/koulutus/koulutuskalenteri/34740.aspx

 

6.4. Tekniikan perus- sekä päätoimitsijakoulutukset Kuopiossa

http://www.autourheilu.fi/koulutus/koulutuskalenteri/35468.aspx ja http://www.autourheilu.fi/koulutus/koulutuskalenteri/36499.aspx

 

13.4. Tiedottajakoulutus Jyväskylässä. Koulutus on kaksiosainen, seura- ja kilpailuntiedottamisen osiot sisältävä kokonaisuus. Mukana luennoimassa alan ammattilaisia. http://www.autourheilu.fi/koulutus/koulutuskalenteri/36788.aspx

 

14.4. Nopeuden päätoimitsijakoulutus lisenssin uusijoille myöskin Jyväskylässä http://www.autourheilu.fi/koulutus/koulutuskalenteri/35473.aspx

 

4-5.5 Rallin päätoimitsijakoulutuksen jatko Kuopiossa http://www.autourheilu.fi/koulutus/koulutuskalenteri/35375.aspx

 

Koulutuksista tarkemmin http://www.autourheilu.fi/koulutus/koulutuskalenteri/

 

 

 

Jäsentiedote 2/2013

Sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 14.11.2013 klo.19:00 teamin tiloilla Sorsakoskella. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät syyskokousasiat.

Seuran johtokuntaan on varsinaisten jäsenten paikkoja 3 kappaletta täytettävinä, sekä myös uudet varajäsenet 3 kappaletta tulee valittaviksi.

Lisäksi valitaan seuralle puheenjohtaja kausille 2014 – 2015.

                                                                                      

 

Pikkujoulu lähestyy!!

 

Seuran perinteinen pikkujoulu sekä ansioituneiden kilpailijoiden ja toimitsijoiden palkitsemistilaisuus pidetään lauantaina 7.12.2013 klo 17:00 alkaen osoitteessa Savonkatu 33,Leppävirta, eli Kinnusen Sirpan juhlahuoneistossa.

 

Illalliskortin hinta on 30 euroa kappale ja hintaan sisältyy maittava ja täyttävä jouluateria ruokajuomineen. Kaikki paikalle saapuvat lunastavat illalliskortin tänä vuonna viimeistään juhlahuoneen ovella!!

 

Illan suuntaa-antava ja ohjeellinen aikataulu:

 

 • Kaikki paikalla viimeistään kello 17:00 – tervetulotoivotus ja jouluglögi
 • 17:15-17:30 aloitamme jouluruokailun, jonka jälkeen
 • Palkitsemme ansioituneet toimitsijat ja menestyneet moottoriurheilijat vuonna 2013
 • Arpojen myyntiä suoritetaan pitkin alkuiltaa.  Mikäli sinulla tai lähipiirilläsi on mahdollisuus lahjoittaa arvontaan tavaraa, otamme sen/ne lämmöllä vastaan – arpajaispalkinnot voi toimittaa tullessaan.
 • Pienimuotoisia kilpailuja ja seuraleikkejä
 • Pullonheittoa uusilla sääntömääräyksillä
 • Mikäli sinulla, tai tiimilläsi on erityisaihetta juhlaan kerrothan siitä meille ennakkoon
 • Omat virvokkeet ovat sallittuja
 • Tanssia ja yhdessäoloa jouluisissa tunnelmissa
 • Ja mikä tärkein:

 

Ilmoittautumiset ennakkoon Heinosen Pirjolle viimeistään

sunnuntaina 1.12.2013 mennessä:

pirjo­_2204@hotmail.com tai puh./txt. 040-5828540

                                                                                                            

Palkittavat tulevat saamaan oman, erillisen kutsunsa tilaisuuteen!

 

 

Illan menyy

 

Savumuikut

Kylmäsavulohirullat

Savulohi

Smetanasilli

Sherrysilli

Sinappisilli

 

Vihersalaatti

Rosolli kastikkeineen

Juustokuutiot

 

Perunat

Kinkku

Karjalanpaisti

Lanttulaatikko

Porkkanalaatikko

 

Leivät, kotijuomat, olut, puna- tai valkoviini

 

Kahvi ja luumurahka

 

Leppävirta Racing Team                                                                      Jäsentiedote  1 / 2014

 

 

 

 TOIMINNANTÄYTEINEN VUOSI 2014 KÄYNNISTYY

 

Joulu on juhlittu ja uusi vuosi aloitettu. Menestyksestä vuotta 2014 Teille kaikille !!!

 

Seuran uutena puheenjohtajan haluan ensimmäisenä kiittää Merjaa ansiokkaasta toiminnasta seuran puheenjohtajana ja sen eteen tehdystä työstä sekä toivottaa koko jäsenistölle antoisaa toimintavuotta 2014. Teidän kaikkien apua tarvitaan toiminnan menestykselliseen toteuttamiseen.

 

Seura on mukana toteuttamassa Leppävirralle liikuntatapahtumaa maaliskuulle kunnan ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa, joten varatkaahan sunnuntai 09.03 alustavasti almanakkaanne  Vesileppiksen ja Kalmalahden ympäristöön. Jari Tuhkanen toimii tapahtuman koordinaattorina seuramme  osalta.

 

Keski – Karjalan UA järjestää rallin 08.02.2014 ja on pyytänyt apua EK 1:n järjestämiseen yhteistyössä Team Sonkajärven  kanssa. Meillä on hoidettavana maalipään tehtävät. Maalipään päällikkönä toimii Antti Kolehmainen (040 5792080), joka ottaa ilmoittautumisia vastaan. Tarve on vähintään 10 – 15 henkilöä. Pikaiset ilmoittautumiset Antille!

Seuraavan kerran rallin EK:n järjestelyapua tarvitaan Joensuuhun SM - Itä-ralliin 08.03.14.

 

Perustoimitsijalisenssikoulutus pidetään Sorsakoskella kerhotiloissa torstaina 30.01 klo 18 – 21.

Tilaisuus on avoin kaikille, joten vaikka et tarvitsisikaan lisenssiä, niin tule verestämään tietojasi ja keskustelemaan uusista ajankohtaisista sääntömuutoksista. Ennakkoilmoittautumiset allekirjoittaneelle heikki.hakuli@gmail.com.

 

SEKE ( seurakehittämishanke ) järjestää ilmaisen järjestyksenvalvojan peruskurssin( 32 h ):

 • Varkaudessa  5. – 6.4.14 ja 12. – 13.4.14
 • Kuopiossa  22. – 23.3.14 ja 29. 30.3.14

 

Ilmoittautuminen alkaa 16.1.14  klo 12:00.  Seurastamme on mahdollista osallistua viisi henkilöä. Kurssille otetaan 20 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautukaa allekirjoittaneelle mahdollisimman pian.

 

Alueellamme järjestetään myös keväällä eritasoisia sprinttikilpailuja, joihin varmasti tarvitaan apuamme perinteisesti:

 • Suonenjoen SM – sprint  02.02.2014
 • Sonkajärvi – sprint  15.02.2014
 • Kitee – sprint   23.02.2014

 

Nämäkin voi jo laittaa varausallakkaan.

 

Vierailkaa seuramme nettisivuilla www.leppavirtaracingteam.fi , jotta pysytte vauhdissa mukana.

 

Joukolla mukaan tekemään vauhdikasta moottoriurheilutalvea!

- heikki -

Hei kaikille ja menestykästä vuotta 2018 !!

 

Joulu on vietetty ja saatu lunta ihan omiksi tarpeiksi, joten kunnon talvikisoja päästään ajamaan ainakin tiestöllä, kun vielä tulisi kunnon jäät järviin, mutta se on varmaan jo liikaa toivottu runsaan lumipeitteen vuoksi ohuen jääpeitteen päällä. 

Toimintavuosi 2017 oli työntäyteinen ja sen jäsenistö hoiti sen  hienosti talkootuntejaan säästämättä. KIIITOOS kaikille !!

Tämä vuosi 2018 on edelleen yhtä haastava talkoolasille. Seuraamme on toivottu jo ainakin avuksi seuraaviin tapahtumiin:

 

Tehtäviin voi ilmoittautua allekirjoittaneelle sähköpostilla  heikki.hakuli@gmail.com

 

 

Rallisprint Kitee, 25.02.2018, Kitee

                             Tarvitaan lippupisteille 4 – 8 toimitsijaa

 

SM Itäralli, 03.03.2018, Joensuu

                             EK:n järjestäminen päävastuullisena.

 

Oma SM – Rallisprintti on taas Mustinmäessä 15.09.2018                                                                                                                 

Toinen huolenaiheeni on toimitsijalisenssi vähyys seurassamme ja suurin osa vanhenee vuoden 2018 lopussa, joten toivon lisenssihakemusten uusimiseen paneutumista ja hakemusten toimittamista allekirjoittaneelle jo hyvissä ajoin vuoden mittaan. Huomioikaa lisenssien uusimisen uudet ohjeet, jotka löytyvät sääntökirjasta.

Lisäksi muistutan tiedottamisen vaikeudesta, koska ei ole yhtä eikä kahta oikeaa tapaa saavuttaa Teitä kaikkia haluallanne tavalla. Seuran nettisivujen päivittäjää haeskellaan jäsenistöstä ja toivotaan, että vapaa ehtoinen löytyisi mahdollisimman pian. Parhaiten ajankohtaista tietoa löytyy www.autourheilu.fi sivuilta.

Nuorissa on seuramme tulevaisuus, joten nuorisojaoksemme ottaa mielellään vastaan uusia jäseniä kehittävään harrastukseen. Jos tiedätte nuoria, jotka haluaisivat harrastukseen mukaan, niin ohjatkaa heidät seuraamme Jannen ja Villen hoiviin..

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2018 JA MENESTYKSELLISTÄ KILPAILUKAUTTA  KAIKILLE !!!!

 

Heikki