Seuran esittely

Seuramme on perustettu vuonna 1962, nimellä Sorsakosken moottorikerho. Sorsaveden jäällä järjestettiin jäärata-ajoja autoille ja moottoripyörille. Kesällä oli ohjelmassa venekilpailuja. Mikroautokerhon toiminta oli aktiivista ja tuolloin seuralle rakennettiin kaksi autoa joilla ajettiin sekä kesällä että talvella. Oma ratahankekin oli vireillä OY Hackman AB lahjoittamalle maa alueelle mutta hanke kuitenkin jäi ja alue toimi lähinnä moottoripyörien harjoituspaikkana. Avustimme myös muita seuroja ja Jyväskylän suurajojen ek järjestäjinä olimme useita vuosia.
Vuonna 1985 Sorsakosken moottorikerho aloitti venekilpailujen järjestämisen Leppävirran Kalmalahdella.
Vuonna 1989 päätettiin liittää eri moottoriurheilu lajien edustajat yhteen ja niin oli Leppävirta Racing Team saanut alkunsa.

Veneurheilussa seuramme oli erittäin arvostettu kilpailunjärjestäjä niin kilpailijoiden kuin kattojärjestön, Suomen Purjehdus ja Veneilyn piirissä. Niinpä seuramme on järjestänyt MM-kilpailut vuonna 1994 O-500 luokassa ja 1997 Osy 400 luokassa. Vuonna 1994 saimme myös Suomen parhaan kilpailujärjestäjän palkinnon.

Toimintamme on ollut erittäin vilkasta kaikilla moottoriurheilun saroilla.
Autourheilussa olemme järjestäneet SM- sekä kansallisella tasolla ratakisoja asfaltilla ja jäällä sekä rallisprinttejä. Myöskin JM-kilpailuja sekä rallikin on kuulunut ohjelmaamme. Olemme osallistuneet Virtasalmen Motoparkin avauskilpailuun, jossa mukana autot ja moottoripyörät (1991).

Viime vuosina toimintamme on keskittynyt autourheilun pariin. SM-rallisprint on kuulunut ohjelmaamme lähes vuosittain. Kilpailu on ollut sekä kilpailijoiden ja myös AKK:n arvostama, radan vaihtelevuuden / vaikeuden ja hyvien järjestelyjen ansiosta.
Olemme toimineet myös aktiivisesti naapuriseurojen avustustehtävissä. Seuramme jäsenmäärä on tällä hetkellä n. 130 henkeä.