Tiedotteet

Hei kaikille ja menestykästä vuotta 2018 !!

 

Joulu on vietetty ja saatu lunta ihan omiksi tarpeiksi, joten kunnon talvikisoja päästään ajamaan ainakin tiestöllä, kun vielä tulisi kunnon jäät järviin, mutta se on varmaan jo liikaa toivottu runsaan lumipeitteen vuoksi ohuen jääpeitteen päällä. 

Toimintavuosi 2017 oli työntäyteinen ja sen jäsenistö hoiti sen  hienosti talkootuntejaan säästämättä. KIIITOOS kaikille !!

Tämä vuosi 2018 on edelleen yhtä haastava talkoolasille. Seuraamme on toivottu jo ainakin avuksi seuraaviin tapahtumiin:

 

Tehtäviin voi ilmoittautua allekirjoittaneelle sähköpostilla  heikki.hakuli@gmail.com

 

 

Rallisprint Kitee, 25.02.2018, Kitee

                             Tarvitaan lippupisteille 4 – 8 toimitsijaa

 

SM Itäralli, 03.03.2018, Joensuu

                             EK:n järjestäminen päävastuullisena.

 

Oma SM – Rallisprintti on taas Mustinmäessä 15.09.2018                                                                                                                 

Toinen huolenaiheeni on toimitsijalisenssi vähyys seurassamme ja suurin osa vanhenee vuoden 2018 lopussa, joten toivon lisenssihakemusten uusimiseen paneutumista ja hakemusten toimittamista allekirjoittaneelle jo hyvissä ajoin vuoden mittaan. Huomioikaa lisenssien uusimisen uudet ohjeet, jotka löytyvät sääntökirjasta.

Lisäksi muistutan tiedottamisen vaikeudesta, koska ei ole yhtä eikä kahta oikeaa tapaa saavuttaa Teitä kaikkia haluallanne tavalla. Seuran nettisivujen päivittäjää haeskellaan jäsenistöstä ja toivotaan, että vapaa ehtoinen löytyisi mahdollisimman pian. Parhaiten ajankohtaista tietoa löytyy www.autourheilu.fi sivuilta.

Nuorissa on seuramme tulevaisuus, joten nuorisojaoksemme ottaa mielellään vastaan uusia jäseniä kehittävään harrastukseen. Jos tiedätte nuoria, jotka haluaisivat harrastukseen mukaan, niin ohjatkaa heidät seuraamme Jannen ja Villen hoiviin..

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2018 JA MENESTYKSELLISTÄ KILPAILUKAUTTA  KAIKILLE !!!!

 

Heikki