Jäsenmaksut 2020

25.11.2019

 

JÄSENMAKSULASKUT 2020

Kauden 2020 jäsenmaksulaskutus on alkanut. Postin lakosta johtuen emme toistaiseksi lähetä paperilaskuja, vaan ohjeistamme kaksi muuta tapaa jäsenmaksulaskujen maksamiseen. Muistathan, että maksettu seuran jäsenyys on edellytys kilpailijalisenssin ostamiseen. 

Listaamme autourheilu.fi - sivustolle ne seurat, joiden jäsenmaksulaskut on lähetetty.
Seuralistaukseen pääset tästä

 
 
 


1) SÄHKÖPOSTILASKUTUS

Sähköpostilaskutus sallitaan KITI:ssä kohdassa

OMAT TIEDOT → PERUSTIEDOT → TIEDOT

TIEDOT-välilehdellä paina painiketta Muokkaa ja laita täppä yhteystietojen alla olevaan Salli sähköpostilaskutus -kenttään.

Tarkista samalla, että sähköpostiosoite-kentässä on toimiva sähköpostiosoite ja paina Tallenna. 

Sallimalla sähköpostilaskutuksen, saat jäsenmaksulaskun KITI:ssä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

 
 
 

Huomioithan laskun tiedoilla maksaessasi, että maksat laskun laskussa näkyvälle AKK-Motorsport ry:n tilille ja käytät laskussa näkyvää viitenumeroa. Mikäli lasku maksetaan ilman viitenumeroa, ei maksu kirjaudu KITI:n ja maksu jää KITI:ssä avoimeksi.

 
 

 

 

2) MAKSA JÄSENMAKSU VERKKOMAKSUNA KITI:SSÄ

Kauden 2020 jäsenmaksun voit maksaa KITI-järjestelmässä verkkomaksuna Osuuspankin, Danske Bankin, Nordean, Aktian, POP Pankin ja Säästöpankin kautta.

Kun jäsenmaksulasku kaudelle 2020 on maksettavissa, näkyy kohdassa OMAT TIEDOT → PERUSTIEDOT  otsikon Jäsenyys alla sininen Maksa jäsenmaksu-linkki. Jäsenmaksu kirjautuu KITI:n välittömästi, kun se maksetaan KITI:stä verkkomaksuna.